Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu UEFA Avrupa Ligi Play OFF turundaki eşleşme ile alakalı olarak, "UEFA'da hocamızın da bizim de beklentimiz çok farklı. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor ama bizim amacımız bu turu geçip gruplardan da yukarıya çıkıp geçtiğimiz sezondan dahadaha başarılı olmaktır. Bunun için hazırlanıyoruz. Kadromuzu ona göre şekillendiriyoruz yoksa bu kadar yabancı oyuncu almazdık. Trabzonspor önemli başarılara imza atacak." dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Hacıosmanoğlu şöyle konuştu:

"Transfer çalışmaları devam ediyor. Hocamız 10 oyuncu istedi diye hemen bu oyuncuları aldık derseniz yanlış olur. En az bedeli ödemek için transferleri doğru zamanda yaptık. Uzun zamandır tespit ettiğimiz, görüştüğümüz oyunculardı. Trabzonspor çok para harcadı diyorlar. Biz çok para harcamadık. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız bu konuda bir açıklama yapıp kamuoyunu aydınlatacak ama sattığımız oyuncular ile aldığımız oyuncuların mali değeri açısından büyük fark yok."

Başkan Hacıosmanoğlu taraftarlara da şu mesajı verdi:

"Bu sene Trabzonspor şampiyonluğun en iddialı adaylarından bir tanesi. Biz elimizden geleni yaptık. Şimdi söz sırası Trabzonspor sevdalılarında. Herkes bu transferleri yapınca kombinelere zam yapar biz indirim yaptık. Taraftarlarımız Trabzonspor'a sahip çıksınlar. Hem kombinelere hem de Ts Club'lara ilgi göstersinler. Trabzonspor Başkanı olarak benim taraftarlarımızdan beklentim,ricam budur."