Vira Taraftar Grubu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun AK Parti'nin Trabzon Havalimanında ki mini mitinginde katılmasına çok sert tepki gösterdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun AK Parti ile ilgili söylemleri nedeniyle Trabzonsporlu taraftarlar ne yazık ki ikiye bölündü. Bir kısım taraftar Hacıosmanoğlu'na sahip çıkarken başka bir kısım ise sert tepki gösteriyor. 

Son olarak Başbakan Erdoğan'ın Trabzon'a gelişinde Havalimanında yaptığı mini miting esnasında Hacıosmanoğlu'nun yanında yer alması bu tartışmaları yeniden alevlendirdi. 

Trabzonspor'un taraftar gruplarından Vira, Başkan Hacıosmanoğlu'na büyük tepki gösterdi. 
Hacıosmanoğlu'nun, AK Parti'nin 'Kazlıçeşme'de yaptığı miting sırasında kürsüye çıkıp partilileri selamlaması üzerine "Utanıyoruz" başlıklı bir bildiri yayınlayan Vira, iki gün önce Başbakan'ın gelişinde Hacıosmanoğlu'nun otobüsün üstüne çıkıp Başbakanın yanında yer alması üzerine bu bildiriyi yeniden yayınladı. 

Sert ifadeler kullanılan bildiride özellikle geçmişten hatırlatmalar yer alıyor.  Vira'nın resmi twitter hesabından yayınlanan bildiride ayrıca 

İŞTE NOKTASI VİRGİLÜNE DOKUNMADAN O BİLDİRİ...

İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor kongresinde başkan seçildikten sonra kürsüye ''SİYASET ELİNİ TRABZONSPOR'DAN ÇEK'' nidalarıyla çıktı. Proje, tesis, transfer, kupa, o, bu değil... Siyasete darbe  vurduğunu düşündü Trabzonspor delegesi.

Gelinen noktada bir yandan Gezi Parkı eylemlerine forma giyerek gidilmesini istemeyen diğer yandan da bir siyasi partinin mitinginde boy gösteren, halkı selamlayan bir başkan profili ile karşı karşıyayız!

Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Her kesimden, her görüşten, her ideolojiden, her felsefeden insanları bünyesinde barındırır. Trabzonspor gol attığında tüm ideolojiler tek yürek olur o gole sevinir.

Trabzonspor'un başkanı bir siyasi parti mitingine gidemez! Özellikle de bu meclis tarafından hakkı, emeği çalınmışken! Bu konuda hiçbir gerekçe kabul edilemez!

Trabzonspor Başkanı taraftarlarını siyasi anlamda yönlendiremez!

Trabzonspor Başkanlık makamı hiçbir siyasi partinin il başkanlığı makamı da, temsilciliği de değildir!

Ne emeğimizi çalanların yaptıkları, ne siyasilerin el birliğiyle hakkımızı çalanları korurken yaptıkları ve söyledikleri, ne de ülke futbolunu yönetenlerin yaptıkları… Hiçbir şey bugün bir siyasi partinin mitinginde Trabzonspor Başkanı sıfatıyla anons edilerek kürsüye çıkan Hacıosmanoğlu’nun bu kabul edilemez davranışı kadar yaralamadı bizleri!

* * *

İbrahim Bey utanıyoruz!

6222'yi bir gecede değiştiren, bu işi hakkımızı çalanların istediği şekilde çözmesi için federasyon başkanı atayan, kişi ve kurumları birbirinden ayırma bahanesiyle hırsızı koruyan anlayışın yanında TRABZONSPOR BAŞKANI sıfatıyla olduğunuz için utanıyoruz!

Hadi yaptıkları yanlışları geçtik; Trabzonspor Başkanlık makamını bir siyasi parti mitinginde temsil ettiğiniz için utanıyoruz!

Bu camianın aylardır verdiği paraya karşı emeğin mücadelesinde gördüğü en büyük yanlışa siz imza attınız! Trabzonsporlu’nun haklı mücadelesine gölge düşürdünüz! Trabzonspor‘un haklı mücadelesine çamur atmaya çalışanların eline koz verdiniz!

Trabzonspor’u yönetenler geçmişte de yanlışlar yaptı, hatalar yaptı ama hiçbir zaman bu camianın değerleri bu denli ayaklar altına alınmadı!

İbrahim Hacıosmanoğlu..

Bu camiaya sürdüğünüz lekenin büyüklüğünün sizi o koltuktan edecek kadar büyük olduğunu fark ettiğinizde sizin için çok geç olacak!

And olsun! Eskişehirspor maçından sonra “bizi bu sene de şampiyon yapmayacaklar hanım” dedikten sonra hayatını kaybeden Mustafa Çelik'in ruhunu, Dozer Cemil'in, Şenol Güneş’in, Kazım Koyuncu’nun Trabzonspor’unu bu zihniyete terk etmeyeceğiz! 
Editör: TE Bilişim