Trabzonspor’da kupa elenişi, başkan yardımcısı ve kaleci antrenörünün istifasına bir de ligdeki Antep yenilgisi eklenince Bordo-Mavililer haftayı hayli sıkıntılı kapattı. Ancak Karadeniz temsilcisinin bir an önce hayata dönüp, Lazio ile deplasmanda oynanacak olan grup liderliği sınavına hazırlanması gerektiği de bir gerçek. Bu noktada en çarpıcı mesajları Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu verdi. Hem taraftarlara, hem de oyunculara seslenen Hacıosmanoğlu, gelecek planlarını da anlattı:

‘Daha iyisine mecburuz’

“Kupadan elenmenin bir mazereti olamaz. Bu konuda daha fazla bir şey söylemek istemiyorum bile. Ancak lig yarışı uzun bir yarış. Şimdiye kadar hiç hesapta olmayan, kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Takımımızın bulunduğu yeri, Avrupa’daki konumunu başarı olarak görenler var. Fakat ben bu takımın başkanı değil, taraftarı olarak daha iyisini tabii ki istiyorum. Kadromuzun da bunu sağlayacağına inanıyorum. Tabii ki eksiklerimiz var. Bunu görmeyecek insanlar değiliz. Eksikleri gidermek için de çok çalışıyoruz. Evet, ara transfer zordur, ekonomimiz çok iyi değil. Her şeye rağmen biz kolaya talip değiliz, mazeret üretecek halimiz yok. Trabzonspor’un eksiği neyse gidereceğiz...”

‘Geç kalmayacağız’

“Takıma katacağımız golcü için sadece bir cephede değil, çok yönlü bir çalışma yürütüyoruz. Listemizdeki isimler Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandıracak türden. Yani biz de bu takımın mevcutlarından daha iyisine gerek duyuyorsak hedefler açısından gerekeni yapacağız. Geç kalma lüksümüz de yok. Çalışmalarımızı yeni transferin kamp uçağına yetişeceği şekilde yapıyoruz... Yaşanan istifaların da çok fazla üzerinde durmak istemiyorum. Biz işimize bakmak zorundayız, bu durumlara ayıracak ne zamanım ne de enerjim var. Biri üzerinde durmak istemediğim, diğeri teknik.”     
Editör: TE Bilişim