İbrahim Hacıosmanoğlu, Radyospor’da Serhat Demirtaş’ın sunduğu Kuzeyin Sesi programına birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. 

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözleri: 
“Artık hiçbir şey eskisi olmayacak. Hırsızlara, hırsızların işbirlikçilerine, ahlaksızlara, Türk futbolunu kendi çıkarları için kullananlara öncelikle tabi ki hukuk çerçevesi içerisinde ama gerekirse her türlü platformda hesap soracağız. 

Asker ocağı peygamber ocağıdır. Biz böyle büyütüldük. Ama asker kaçağı, sahte çürük raporlu insanlar Türk futbolunda ahlak dersi veriyor. O zatın ve kulübünün yapacağı savunmayı merakla bekliyoruz. Savunma haktır ama haklıysanız yaparsanız. Artık bizim olduğumuz hiçbir masada ahlaksızlar oturmayacak. Biz bedel ödemeye geldik. Söylediklerimizin peşinden gitmeye, Trabzonlu gibi Trabzonspor Başkanlığı yapmaya sonuna kadar devam edeceğiz. 

3 gün Kemer’de tatil yaptılar. 58. maddeyi değiştirdiler. UEFA’ya gittiler, İsviçre’ye gittiler. Herhalde onu değiştirememişlerdir. Aylardır Türk savcısının ve polisinin tespitlerini ve tutanaklarını hiçe saydılar. Ortalığı hırsıza, ahlaksıza, namussuza bıraktılar. Bizim için benim tek korkum vardır yanlış yapmak. Bir tek inancım vardır, o da adalet. Ne eylemlerimiz ne de söylemlerimiz değişti. 58. maddeyi değiştirmek için ilk imzayı sen atacaksın sonra da kupa isteyeceksin. Rüyanda bile vermezler."