"Bazı aklını evveller 'Kazlıçeşme'de çöktü' diyor. Biz Trabzonspor aşkıyla oraya gittik. Ben Başbakanımızı seviyorum. Bizim eğilmemiz hiçbir zaman söz konusu değil. Bizim sesimizi kesecek hiçbir güç yok"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda ve Bosingwa'nın imza töreninde önemli açıklamalar yaptı. Sözlerine "Bu taraftara seslenilmez ancak hizmet edilir" diye başlayan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor başkanlık koltuğunu Türkiye'deki 10 koltuktan biri. Bu koltuğa ve ismimize yakışır şekilde hizmet edeceğiz.Trabzonspor'un gücünü herkese gösteriyoruz. 'Trabzon'a yıldız gelmez' diyenlere her zaman söyledim, herkes Trabzon'a gelir. Almasını bilirseniz gelir. Bu arkadaşlar İstanbul'a gelse ortalık ayağa kalkardı ama ben hepinize teşekkür ediyorum. Trabzonlu 
duruşuna yakışır bir kadro sahada olacak" dedi.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!
Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: Sahada 3 sonuç var önemli olan bunu hazmedebilmek. Bizim eğilmemiz söz konusu değil. Bugüne kadar eğilmedim. Hiçbir Trabzonlu da boynunu eğmez. Bazı aklı evveller 'Kazlıçeşme'de çöktü' diyor. Biz Trabzonspor aşkıyla oraya gittik. Evet biz Başbakanımızı seviyoruz, yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Son 10 yılda yapılanlar ortada. Bizim birlik olmamızı diğer devletler istemiyor.Trabzonspor'un hırsızların elinde olan emanetini alacağız. Bizim sesimizi kesecek hiçbir güç yok. Ben her zaman söyledim. Sürecin tamamlanmasını beklemeliyiz. Kupa da gelecek. Trabzonspor da layık olduğu yere gelecek."

BİZ YÜRÜRSEK DEPREM OLUR
Hacıosmanoğlu şike süreciyle ilgili de "Bu ülkeyi adalet içinde yöneten insanların, hakkı da sahibine teslim edilirken ona müdahale etmeyeceklerini bilmenizi istiyorum. Kaldı ki müdahale edilse de, Trabzonspor sevdalıları sadece bu şehrin insanlarından oluşmuyor, bizim de milyonlarca dünyanın her sathına yayılmış taraftarımız var. Eğer hırsızlar 3-5 bin kişi yürütüp insanları ürkütüyorsa, biz yürümeye kalktığımızda herhalde asrın depremi olur. Onun için bize yakışır şekilde sürecin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Tekrar söylüyorum; bu bizim namus borcumuzdur, namus borcumuzun uğurunda ölmek de gerekiyorsa ölürüz" ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim