Trabzon'un vizyon projeleri arasında gösterilen Akyazı Projesinin temel atma töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı çarpıcı ifadeler kullandı.

ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR
Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un tarihi ir günü. Benim de görev aldığım yıllarda iki yönetici arkadaşımızın ortaya çıkardığı bir proje. İlk Bu proje ortaya çıktığında hayal diye adlandırıldı. Ama insanlar hayal kurmadıkça gerçekleri yaşayamaz. Sonrasında Trazonspor'un içinden çıkan bir çok kişi de bu proje hayali adını taktı. Stadın geciktiği eleştirileri de oluyor. Ama biz kendimize sormalıyız. Ama gecikmesinin sebebi Trabzonspor'un böyle bir tesise kavuşmaması adına mahkemeye kadar götürdüler. Ama şimdi biz temel atma töreni yapıyoruz. Arka planında bir çok emekçi vardır. Ama Türkiye'ninbir çok noktasını spor tesisleri ile donatan sayın Başbakanımıza şükranlarımı
sunuyorum. 


Trabzonspor adanolu devrimi yapıp Anadolu beyi ünvanını aldı. O gün ki şartlarda. Ben inanıyorum ki bu tesislere kavuştuktan sonra Avrupa'da da Türk devrimini aynı inançla gerçekleştirecektir" dedi. 

TRABZONSPOR'A SİYASET BULAŞTI MI?
Trabzonspor'a siyaket bulaştırdığı iddialarına da cevap veren Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'a siyaset soktuğumla ilgili eleştiriler alıyorum. Trazonpor'a siyaset sokmayan tek başkanım. Trazonspor'un ismini kullanıp makam mevki alan insanlar var. Biz siyasetin değil spor adamıyız. Benim yaptığım tek şe var o da yakın tarihin lideri dediğimiz sayın Başbakanımızın... Spor adamı konuşur. Spor adamı ihale peşine koşmaz. Spor adamı kulübü kendi menfaatine konuşmaz. Ama bu ülkede hizmet eden bir adam varsa onun için konuşur. Biz yurt dışına çıktığımızda hangi itibar ile karşılaştığımızı çıkanlar çok iyi bilir. Bizim ülkemizin güçlenmesini istemeyen ve dünyayı ahtapot gibi yöneten insanlar var. Çünkü biz el açan ülkeydik ama 10 yıldır kucak açan ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. Biz el pençe başbakanları unutmadık. Ekonomiden sorumlu bakan değilim ama şuan da bağış yapıyoruz insanlara"