Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul’da katıldığı Feshane Trabzon Günlerinde Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili çok sert konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu, federasyona gideceğini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul’da düzenlenen Feshane Trabzon Günlerine katıldı. Burada bir konuşa yapan Başkan Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonuna gideceğini açıkladı. 
Başkan Hacıosmanoğlu, “Bazı arkadaşlar merak ediyordu. Biz bu şehrin evlatlarıyız. Çok daha güçlü olmalıyız. Hem sportif alanda hem de hayatın bütün alanlarında bu ülkede çok daha farklı yerlerde olabiliriz. Bizi gördükleri yerlerde ‘Kupamız ne olacak?’ diye soruyorlar. Biz de bu konuyla ilgili geldiğimiz günden beri çalışıyoruz, ama bizim içimizde bizim yaptıklarımızı anlamayanlar onu farklılaştırmaya çalışanlar var. Herkes şunu bilmelidir ki bizim Trabzonspor başkanı olma sebebimiz bizim emek hırsızları ile verdiğimiz mücadelenin ürünüdür. Bizi ondan dolayı Trabzonspor başkanı olmamızı halk seçti” dedi.

Başbakana verdiği desteğin farklı yönlere çekilmeye çalışıldığını kaydeden Başkan Hacıosmanoğlu, “Ama art niyetli insanlar bizim Başbakanımıza verdiğimiz destekten dolayı bizi farklı yönlere çekmeye çalışıyorlar. Ben diyorum ki bu bizim namus davamız namus borcumuzdur. Trabzon insanı namus dediği zaman hayatın bittiğini bilir. Yapamazsak, bu camiadan özür dileyip evimize gitmesini biliriz” dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili de konuşan Başkan Hacıosmanoğlu, “Ben Federasyon başkanı ile konuştuğumda benle farklı konuşuyor, kameralara farklı konuşuyor. Futbolun babası UEFA’dır, dedesi FİFA’dır. Sizi takip ediyor. Ben ona seçildiğimin 3. Günü söyledim. UEFA’dan çok ağır ceza gelecek diye. Yapmayı takımlar yandı. Şimdi buradan federasyona gideceğim. Gereğini yap. Yapmazsan FİFA Türk futbolunu yakacak” dedi. 

Ülkenin ceza almasını istemediğini kaydeden Hacıosmanoğlu, “Ben ülkenin evladıyım. Ceza almasını istemem. Emek hırsızları hala bu ülkede itibar görüyor gereği yapılmıyorsa ülkenin ceza alması benim umurumda olmayacak. Bütün Trabzonspor sevdalılarının namuslu Türk futol paydaşlarının bizim bu verdiğimiz mücadelede adalet adına geri çekecek hiçbir güç yok. Bizim duruşumuzun 10 yıldır nereden nereye geldiğini herkes biliyor. Bu ülkenin başbakanına millet olarak, bu milletin bir evladı olarak saygı duyuyorum. Ben Trabzonspor başkanı olarak bunu söylüyorum değil, daha önce de aynı şeyleri düşünüyordum, imdi de aynı şeyleri düşünüyorum. Ama bizim içimizden bunu farklılaştırıp bunu söyleyenler ahlaksızlık yapıyor” diye konuştu.

Kaynak: 61saat / Levent Ustabaşı
Editör: TE Bilişim