İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün marka değerini artırmak için transfer hamleleri yaptıklarını söyledi.

Önemli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün marka değerini artırmak için transfer hamleleri yaptıklarını söyledi.
Başkan Hacıosmanoğlu, geçen sezonki kadroyla Derry City engelini geçtiklerini belirterek, "Trabzonspor'un her alanda en iyi şekilde temsil edilmesi lazım. Bir ruhtan bahsediyoruz. Bu ruh kolay gelmez. Öncelikle aile olmamız lazım. Bunu başarmak için çalışıyoruz. Aile ortamını kurduğumuz zaman başarının geleceğine inanıyorum. Derry City maçını kazanarak turu geçtik ama bu Trabzonspor için tebrik edilecek bir durum değil. Minsk'te bizim ölçümüzde değil. Daha önemli hedeflerimiz var" dedi.

"PLANLAMAMIZ BU ŞEKİLDE DEĞİLDİ"

Hacıosmanoğlu, göreve gelirkenki transfer planlamalarının bu şekilde olmadığını belirterek, "Şimdi hem ihtiyaçlarımız doğrultusunda hem de kulübümüzü daha iyi noktalara taşıma adına bazı transferler yaptık. Malouda ve Bosingwa bu transferler arasında çok önemli yere sahip. Malouda hem saha içerisinde hem de saha dışarısında bize önemli katkılar yapacak" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarının da ihtiyaçları doğrultusunda sürdüğünü söyledi.

MİNSK YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Dinamo Minsk maçı için yarın bu şehre hareket edecek. Trabzon'dan saat 16.30'da özel uçakla Minsk şehrine gidecek olan bordo mavililer, buradan karayolu ile maçın oynanacağı Brest şehrine geçecek. Bordo mavili kafilede teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda basın mensubu ve taraftarların da yer alması bekleniyor.

GİRAY'IN DURUMU BELİRSİZ

Bordo mavili takımın Derry City ile oynadığı maçta alnı açılan ve altı dikiş atılan Giray Kaçar'ın, Dinamo Minsk ile oynanacak olan maçta forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Teknik heyetle görüşen ve forma verildiği taktirde oynamak istediğini söyleyen Giray Kaçar'ın son kontrolünün yapıldıktan sonra riske edilip edilmeyeceğinin netlik kazanacağı belirtildi. Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay, Derry City maçında oyuna sonradan soktuğu Aykut Demir'in performansından memnun olduğu ve Minsk maçında bu futbolcuya şans tanımaya hazırlandığı belirtildi.
Editör: TE Bilişim