Trabzonspor’un transfer listesinde olan Jaja’nın Kayserispor ile anlaşması sonrası Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan açıklama geldi

Aşçıoğlu, "Jaja'yı başkan istiyordu. Ama yönetim oy çokluğuyla bu transferi reddetti. Malouda transferini zamanı gelince sorumlu arkadaş açıklar" şeklinde açıklama yapmıştı. Fakat İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün yaptığı açıklamalar, Aşcıoğlu'nun söylediklerini yalanladı.

İSTESEK ALMIŞTIK
Trabzonspor’un transfer listesinde olan Jaja’nın Kayserispor ile anlaşması sonrası Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan açıklama geldi. Taraftarların ısrarla alınmasını istediği Brezilyalı oyuncunun Kayseri’ye imza atmasının ardından Hacıosmanoğlu, “İsteseydik Jaja’yı alırdım. İstemediğimiz için almadık” dedi.

KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR
Jaja’nın geçmişte ortaya koyduğu performansın önemli olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Karakter özellikleri ortada. Takıma kötü örnek olan bir oyuncu. Üstelik son yıllarda oynadığı maç sayısı da ortada. Jaja’yı almamak için birçok nedenimiz vardı. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.