Gündeme bomba gibi düşen Sadri Şener döneminde avukatlara ödenen 12 milyon lirayı, Başkan Hacıosmanoğlu doğrulayarak hukuksal işlemlere başlayacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener döneminde avukatlara ödenen 12 milyon TL, Başkan Hacıosmanoğlu tarafından doğrulandı. Yapılan sözleşmeleri ve ödenen rakamları incelemeye alan Başkan’ın, anlaşmaları tek başına imzalayan Şener hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. 

BAŞKAN ŞAŞKIN

Trabzonspor’da Eski Başkan Sadri Şener tarafından 2009 yılından, mayıs ayında yapılan kongreye kadar kulüp için  sözleşme yapılan 5 avukata, ödenen milyonların yankıları devam ediyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun avukatlarla yapılan sözleşmeler ve ödenen paralar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı. Sözleşmeleri, tek tek incelemeye alan Hacıosmanoğlu’nun önünüzdeki günlerde bütün sözleşmelerin altında tek başına imzası bulunan Eski Başkan Sadri Şener hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. 

HESAPLAR İNCELENMEYE ALINDI

Yapılan incelemelerde avukatlarla yapılan sözleşmelerin yanında iddia edilen en dikkat çekici husus ise şok edici. Eski Başkan Şener’in ortada sözleşme ve fatura yokken, ödeme yapmak için kendi adına tutanak tutarak 6 milyon TL’yi elden nakit aldığı, bunun altına Kulüp Mali İşler Sorumlusu Sinan Zengin’in imza atmaması olmuş. Paranın bir kısmının da kulüpteki bir personelin üzerinden çıkışının yapıldığı belirlenmiş. Ankara’dan gelen Dernekler Masası yetkililerinin incelemede bu olayı görünce müdahale etmesi sonrası, Şener’in eski tarihli sözleşmeler yaparak, yeni tarihli faturalar keserek tekrar ödeme yaptığı belirlenmiş.