Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, “Kişilerle kurumları ayrı tutuyorum. Başkan önce camiasına yakışır olacak, sonra cevap vereceğim. Bana bağırandan çok ona tepki gösteren Fenerli var” dedi ve ekledi: “Evet, bizim lugatımız dar; adalet, onur, temizlik. Yöneticisi bile leke var diyor, hala komplo diyorlar. Dünyada etti, bizde de adalet tecelli edecek. Olmazsa ben de bırakır, taraftarımla yürürüm.” dedi.‘Çakalları saldılar’


“İsmini bile zikretmek istemediğim o şahıs açıklamalar yapıyor, takkiye yaptığımızı söylüyor. Yıllardır onu kendisi yapıyor. Benim kendisiyle ilgili söylemlerim ortada. Önce camiasına yakışır bir insan olacak sonra cevap vereceğim. Fenerbahçe maçından sonra gittim Kalamış’ta saatlerce oturdum, Fenerliler’in arasında. Kimse de tepki göstermedi, fotoğraf çektirenler oldu. Kadıköy’de üzerimize çakallar salındı ama biz oyuna gelmedik. Bizi başka türlü gösterme tahrikini kapılmadık. O insanları da Fenerbahçeli saymıyorum. Fenerbahçe kulübü ile Aziz Yıldırım’ı ve onunla aynı kafadakileri ayrı tutuyorum. Bana kızan, tepki gösterenden fazla Yıldırım’a tepki gösteren var. Kendi yöneticisi bile ‘leke var’ dedi. O hala komplo diyor. Nasıl komploysa Türkiye’de adalet ceza verdi, Avrupa’da ceza geldi, inşallah bizim bir kurumumuz daha adaleti yerine getirecek... Hala o konuşmaları, tapeleri okuyup yüzü nasıl kızarmıyor anlamak mümkün değil. Ha Fenerbahçe camiası da kendisine Aziz Yıldırım’ı yakıştırıyor ve destekliyorsa beni ilgilendirmez...”

‘Adalet herkese lazım’

“Fenerbahçe Yönetimi bize 3. sınıf mafya dedi, onu dedi, bunu dedi. Ne disipline sevk var ne ceza var. Biz Fenerbahçe maçından sonra gerçekleri içeren bir metin yayınladık, ceza aldık. Şimdi de 30 günden 20 güne indirdiler. Onu da kabul etmiyorum. Neyin cezası, neyin indirimi. 30 günse 30 gündür, ben onu kabul ediyorum gitmiyorum maçlara. Ama Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören tatildeymiş, dönsün onunla da konuşacağız bunu. Kurulları neye göre, hangi adalet sistemine göre farklı kararlar veriyor? Herkese aynı ceza olacaksa boynumuz kıldan ince. Ama adalet herkese lazım. Biz adaletin olmadığı her yerde olacağız. Kavgacı değilim, öyle lanse ediyorlar. Ancak kavga edilmesi gerekirse de kimseye hakkımızı yedirmeyiz, sözümüzü yemeyiz...”

'Çıkar taraftarla yürürüm’

“Taraftarımız haklı davamızda bizleri zor durumda bırakacak işlerden kaçınmalı. Biz yönetim olarak hukuk çerçevesinde haklarımızın takipçisiyiz. Akılları kalmasın. Bu işe namus meselesi dedik, daha da ne diyelim. Tepki göstersinler, haklarıdır. Hak çalanların sesi bu kadar gür çıkarken taraftarımızın protestosuna kimse kızamaz. Ama hukukun dışına çıkmasınlar. Beklesinler. Eğer biz bu işi çözüp hakkımız olanı alamazsak o zaman ben de bir şey demem. Başkanlığı da bırakır taraftarın arasına karışır onlarla yürürüm...”

‘Takımdan memnun değilim!’

“Enkaz edebiyatı yapmam. Durumu bilerek geldik. Ancak dibe batmış bir Trabzonspor’u balonlarla yüzeye çekmeye çalışıyoruz önce. Sonra yüzeyde motor takacağız, yelkenler şişecek, Trabzon’un takası olarak büyük hedeflere koşacağız. Hepsi sırayla. Şimdiki tablodan memnun değilim. Çünkü bu kadro çok daha iyisini yapacak kalitede. Önce aile havasını inşa etmeye çalıştık, bir hayli yol aldık. Ligin ilk yarısının bitmesine az zaman kaldı. Hocamız çalışacak, bir isteği olursa gerekeni yapacağız.”