İstifa haberinin ardından konuşan Çakıroğlu," Akçay’ın istifa haberini dahi basından öğreniyorum. Trabzonspor’da yönetim yok ki. Şimdiye kadar ne olduysa bundan sonra da aynısı olacaktır. Bundan sonra farklı bir şey düşünmek bana göre cahillik ve sevimlilik yapmak olur. " dedi.

"Yönetici olarak görevinizi yerine getirebildiğinizi düşünüyor musunuz?" şeklinde sorduğumuz soruya,"Yöneticiler görevini yapmıyor diyebilirsiniz ama benim daha başka ne yapmam gerekiyor?" diyerek cevap veren Çakıroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti;

Burada benden başka yapılan yanlışları dile getiren yönetici var mı? Ben diye konuşmak ayıpta. Burada yapılan yanlışları, burada yönetim yok, yönetim kurulu toplantısı istiyoruz dediğimde, ”gitsin kendisi yapsın. Ben düğüne davetliyim.” Diyor.

BENİ MAHCUP ETTİLER

“Bu transferleri kimler yapıyor, bize bilgi verilmiyor…” diyorum. Neticesinde bu arkadaşlar transfer komitesi kuruyorlar. Ben bu komiteye de yardımcı olmak adına, futbolcular ve menajerleri tutup getiriyorum. Demba ba’sından Cardozo’ya kadar. “Biz bu işi bitirdik tamam söz, 4 tanesinden 1 tanesini aldık. Söyle herkes rahatlasın” diyorlar. Sonrasında, söyleyince biz mahcup oluyoruz. 

HACIOSMANOĞLU İSTİFA ETMELİ

Bana göre hocanın istifası Trabzonspor’a hiçbir şey kazandırmaz. Trabzonspor’da yönetim anlayışı değişmeli. Akçay'ın istifasından önce Trabzonspor’u yöneten kişinin istifası bana göre fayda getirir. 

O PARAYI CEBİNDEN ÖDEMELİ


Trabzonspor’a Akçay’ın gelişini hatırlayalım. Tam bir trafik kazası gibiydi. Buradan bir hoca küstürülerek gönderildi. Bu yüzden, Trabzonspor’un cebinden 7,5 Trilyon para çıktı. Şimdi Akçay gönderiliyor ve yine kimseye sorulmuyor. Yeni hoca gelecek ve yine kimseye sorulmayacak. Burada harcanan paraları İbrahim Hacıosmanoğlu cebinden vermelidir.

Kaynak: HaberTS.com / Ali Çil