Trabzonspor'da saha sonuçları yüzünden Trabzonspor camiası kaynıyor. Muhalefet adeta İbrahim Hacıosmanoğlu'nun koltuktan indirmek için el birliği yaparken, kulübü birleştirecek bir çatı adayın arayışlarına girilmiş durumda. Muhalifler öncelikle "hedef 100 bin üye" projesini ilk kez ortaya atan Atay Aktuğ'un kapısını çaldılar. Fikir aldılar. Daha sonra da Özkan Sümer'in... ikisi de ne başkanlığa, ne de yönetim de olmaya sıcak bakmadılar. 

''Özak aday olursa biz çekiliriz'' 

İkisinin de önerisi ise Faruk Özak oldu. Geçen hafta içinde ise başta onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere bordo-mavili kulübe başkan olarak hizmet etmiş isimler bir araya geldiler. 

Ortak karar ise, Hacıosmanoğlu'nun karşısına Faruk Özak'ı aday olarak çıkarmak oldu. Eski başkanlar ayrıca adaylıkları için start veren başta Celil Hekimoğlu olmak üzere diğer isimlere, "Özkan Sümer" ismiyle gittiler. 

''Özak'a henüz bir teklif yapılmadı'' 

Bu isimler de, Özak'ın aday olması durumunda onun lehine seçime girmeme sözü verdiler. Fakat eski başkanlar ve başkan adaylarının aldığı bu karar; Özak'a henüz açılmadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından sert şekilde eleştirilen Özak'ın adaylık konusunda çekinceleri olması ise muhaliflerin en büyük sıkıntısı.