Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, her fırsatta deplasman maçlarına giderek futbolculara moral vermeye ve destek olmaya devam ediyor. 

Hak mahrumiyeti cezasının bulunmasına rağmen Trabzonspor kafilesinde yer alan Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği maçını takımın kamp yaptığı otelde izleyecek. Yoğun bir gündem trafiği yaşayan Başkan, takımını buradan uğurlayacak. Bütün futbolcularla son bir konuşma yaptıktan sonra, karşılaşma saatini beklemeye başlayacak.

Futbolculara doping

Futbolcularla sık sık sohbet eden Hacıosmanoğlu, Galatasaray galibiyeti için teşekkür ederken, Gençlerbirliği’ni de yenebilecek güçte olduklarını dile getiriyor. Sürekli güven mesajı veren Başkan, cuma günü de Trabzonspor Medical Park’ın yarı final maçını salondan takip ederek, galibiyetin sevincini doyasıya yaşamıştı.

Yönetimden ilgi büyük

Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanında yöneticiler bulunuyor. Takımı burada yalnız bırakmayan Genel Sekreter Köksal Güney, Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, 90 dakikayı da stattan takip edecek. Başkan Hacıosmanoğlu’nun yokluğunda protokol tribününe ilgi fazla olacak.