Mustafa Akçay 3-2'lik yenilgi sonrası, “İlk yarı oldukça geride performans gösterdik. Ama ikinci yarı için takımdan son derece memnunum. Risklerle oynadık. Buna rağmen maçı kazanma istediği ve yapılan eylemler üst seviyeye tırmandı. Maçın karılma anı Olcan’ın pozisyonu. Belki penaltı pozisyonu da olabilir diye düşünüyorum. 2 haftadır yalnız kalıyoruz sahada. Oyuncu arkadaşların biraz daha sorumluluk alması ve buna çok dikkat etmeleri gerekecek. Hakemlerle ilgili oldum olası bir şey söylemiyorum. Öyle de görüyorlar öyle karar veriyorlar diye düşünüyorum. Bir art niyet aramıyorum. 

Deplasmanda kaybettik. Evet telafisi olabilir. İlk yarı gibi oynamamız gerekiyor artık Trabzonspor olarak. İlk yarı da ki oyunumuz kabul edilebilir değildi. 

Trabzonspor gibi bir takım orda oynayan oyuncular mağlubiyetlere karşı bağışıklık sistemleri gelişmiş olması lazım. Toparlanıp lazım yeniden başka maç için hazırlanmak gerek. Teknik adamlar olarak çalışanlar olarak yüzümüz iki gün üzgün duracak ama Salı gününden itibaren değişmez zorunda. Değiştireceğiz ve yeni bir maça yeni bir heyecana hazırlanacağız. Bazı oyuncularımızın formunun yukarı çıkışı belki bizi biraz daha kendi evimizde daha ofansif oyun oynamaya yönlendirebilir. Deplasmanda ki oyun anlayışımızda pek değişiklik olmayacak” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim