Sadri Şener, peş peşe gelen kötü sonuçların ardından ligden umudu kesti, Şener, “Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak Avrupa kupalarına katılmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Trabzonsporlu taraftarlar, tüm kulvarlarda başarı bekliyordu. Ancak özellikle Süper Lig’de bir türlü istikrar yakalanamadı. Bordo-Mavililer şampiyonluk yarışına erken havlu attı. Sadri Şener de yaptığı açıklamada açık açık söylemese de artık ligden umudu kestiğinin sinyallerini verdi. Mersin İdmanyurdu karşısında alınan 3-0’lık galibiyetle grupta 4’te 4 yapan Fırtına’da başkan Şener, “Kupadaki başarılı performansımızı Mersin İdmanyurdu karşısında da gösterdik. Galibiyetle ayrılacağımıza olan inancımız tamdı. Futbolcularımız da bunu başardı. Rahat bir galibiyet elde ettik” diye konuştu. Topladıkları 12 puanla gruptan çıkıp yarı finale yükselme konusunda büyük bir avantaj yakaladıklarını ifade eden Sadri Şener, “Bu başarı ve istikrarı sürdürerek önce yarı finale yükselmeyi, mutlu sona ulaşarak Avrupa kupalarına katılmayı amaçladık” dedi.

‘Ligde seri yakalamalıyız’

Sadri Şener, takımının lig performansıyla ilgili olarak şunları söyledi: Artık taraftarlarımızı üzme ve puan kaybetme kredilerimizin tamamını doldurduğumuzu düşünüyorum. Üzerimizdeki olumsuz havayı dağıtmalıyız. Amacımız Elazığ’dan 3 puanla dönerek ligde bir galibiyet serisine başlamak. Futbolcularımızın gelen olumsuzluklardan sonuçlar çıkardıklarına inanıyorum.