Halil Altıntop: Kırgındım

Çok önemli 3 puan aldığımızı düşünüyorum. İmkanlarımızın altında kaldığımız bir maç sergiledik. Geçen haftanın sonuçları bize moralsizlik ve özgiüven kayıp verdiğini gördük. Fb öncesi bu üç puan o kadar iyi oynamasak da bize ilaç gibi geldi. Umarım takım gelecek haftalarda gerçek kalitesini ortaya koyar.

TS taktiksel anlamda bir değişime mi gidiyor?

İster istemez insan biraz farklı oynaması gerekir, yeni oyuncular geldi, bugün 3 puan geldi olumlu şeyler de var, Emerson’un takıma çok şeyler katacağını düşünüyorum. Burak Yılmaz çok farklı bir santrafor, değişiklikler kendiliğinden oluyor, futbolcuların yapısı farklı, son 6 maçta sadece 2 gol yedik, Trabzonspor’un hedefleri her zaman daha yüksek olduğu için kalitemizi ortaya koymamız gerek.


Gol sevincin çok dikkat çekti ne düşündün?

Kelimelerle anlatmak zor ama üzüldüğüm taraf son haftalarda sanki bir sezon oynanmış ve bitmiş gibi o kadar çok eleştiriler oldu ki, burası Trabzonspor, ne olursa olsun sonuna kadar herkes elinden geleni yapacaktır, biraz kırgındım. Daha iyi günlere çıkış yapacağımız inancındayız.

Zeki Yavru “ÇOK HEYECANLANDIM

ilk üç hafta istediğimiz puanları toplayamamıştık, bu milli takım arasını iyi değerlendirdik, çok çalıştık arkadaşlarla birlikte sürekli bu maçı düşündük, Fener öncesi bu maçı kazanmalıydık, mutlak galip ayrılmak istiyorduk, ve buradan galip ayrıldık mutluyuz

Trabzonlular’ın az oluşu eleştiriliyor, benim için ayrı bir önem taşıyordu bu maç çünkü bana güvenen ve inananları mahçup etmemek için elimden geleni yapmak istiyordum,. Benden sonra alt yapıdan gelen arkadaşlarımın önünü açmak için iyi bir performans sergilemem gerekiyordu.

Trabzonlu bir genç olarak heyecanlanmamak mümkün değil bütün arkadaşlar bana çok yardımcı oldu, hocam da sağolsun bana güvendi şans verdi maçın başında heyecanımı yendim.

Editör: TE Bilişim