Şenol Güneş, "Taraftar açısından teşekkür ediyoruz. Ama dün ki gibi güzel hava olsa daha fazla seyircimiz olurdu. Sabah ve soğuktan dolayı seyirci sayısı beklendiği kadar olmayabilir ama kendi sahamızdakinden daha fazla seyirci olacak. Bizde güzel futbol oynayıp kazanmak istiyoruz. Dirençli koşan bir takım olduğunu bildiğimiz için daha çok koşmamız gerek. Hafta içi oynan kupa maçının etkisi olacak. Ama bir kaç oyuncu değiştirebilirdim. Moralmen bu 11'le başladım Sahaya çıkınca oyuncularımızın nasıl bir performans sergileyeceğini göstereceğiz. Colman sakattı. Halil son oynanan maçta hafif sakatlandı bu nedenle kadroda düşünmedim." dedi.

BÜLENT KORKMAZ'DAN TARAFTARA ÖVGÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Teknik Direktörü Bülent Kormaz, "Trabzonpor hemen hemen düşündüğümüz üzerinde analiz yaptığımız doğru bir kadro ile çıkıyor. Hemen hemen kupa maçında ki takımın kaleci haricinde.
Zor bir maç olacak. İki takım iin de. Bu soğuk havada taraftarların gelmesi futbola ne kadar sevgi gösterdiklerini gösteriyor. Onlara güzel bir futbol izletmeyi ve ama kazanan tarafın bizim olmamızı istiyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim