Trabzonspor’dan kendi isteği ile ayrılarak Almanya’ya dönen Halil Altıntop kendisine transfer teklifinde bulunan Bursa ve Beşiktaş’a anlamlı bir cevap verdi.

Trabzonspor’da “Almanya’ya dönmek istiyorum” diyerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Halil Altıntop’a Bursa ve Beşiktaş’tan transfer teklifi geldi.

Ailesinin  Trabzon’da yaşamak istememesi nedeniyle Bordo-Mavili kulüpten ayrılarak doğup büyüdüğü Almanya’nın yolunu tutan Halil Altıntop’a bonservisi elinde olunca Bursa ve Beşiktaş’tan transfer teklifi geldi.

İki takımın transfer teklifine teşekkür eden Halil, “Türkiye’de kalmak isteseydim futbol hayatıma Trabzonspor’da devam ederdim. Teklifiniz teşekkür ederim ama yeni sezonda Almanya’da futbol hayatımı sürdürmek istiyorum” diye konuştu.

Halil’in bu sözleri karşısında geri adım atan Beşiktaş ve Bursa kulüpleri mecburen bu transferden vazgeçmek zorunda kaldı. Halil’in önümüzde ki sezon için Almanya’da 1 den fazla takımla görüşme halinde olduğu ve anlaşma ihtimalinin yakın olduğu kaydediliyor.
Editör: TE Bilişim