UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Lokeren ve pazar günü ligdeki Torku Konyaspor maçları teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Trabzonspor'daki geleceğini belirleyecek.

Fırtına'dan Halilhodzic'e 180 dakika

Bu sezon yaptığı flaş transferlere rağmen beklediği çıkışı bir türlü gösteremeyen Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'in koltuğu sallanmaya başladı. Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen deneyimli futbol adamının son günlerde yaptığı açıklamalar yönetimin sabrını taşırdı. Her fırsatta elinde bulunan kadroyu eleştiren ve zaman zaman da yönetime yüklenen Halilhodzic'le yolları ayırmayı planlayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmaylarının bu akşamki Lokeren ve pazar günü Avni Aker'de oynanacak Torku Konyaspor maçını beklediği öğrenildi.

İstifa edebilir

Söz konusu maçlardan alınacak saha sonuçlarına göre hareket edecek olan Karadeniz ekibi, olumsuz bir tablo ile yüz yüze kalması halinde Halilhodzic ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Bosnalı teknik adamın da Lokeren ve Torku Konyaspor maçlarında takımın olumlu yönde bir görüntü vermemesi halinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan affını isteyeceği gelen haberler arasında. Ersun Yanal seslerinin yükseldiği Bordo-Mavili camiada yönetim ise böyle bir karar arefesinde olmadıklarını beyan ediyor. Bilindiği üzere Fırtına'da ligde daha önce alınan başarısız sonuçlar sonrasında Ersun Yanal, Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam isimleri de gündeme gelmişti.
Editör: TE Bilişim