Dünya kupasında gösterdiği başarılı performans sonrasında Trabzonspor'un teklifini kabul eden Vahid Halilhodzic ile iki yıllık anlaşma yaptığı açıklanmıştı.

Vahid Halilhodzic dün katıldığı programda dikkat çeken bir gerçeği ortaya çıkarttı. Hocanın kötü performans göstermesi halinde kendisine ödenecek tazminatın tartışıldığı günlerde, Halilhodzic'ten herkesi rahatlatan bir açıklama geldi.

Halilhodzic," Trabzon'da kalır mıyım, kalmaz mıyım bu soruları kendime sormuyorum bile. Ben baskıyı severim. Baskının olmasını severim. Sabahtan akşama kadar başarı için çalışırım. Olursa ne güzel hem benim hem de Trabzonspor için. Olmaz sa bu durum benimm için ilk değil. Daha önce bu baskının altından kalkabildim. Yarın başkana teşekkürler ben gidiyorum desem bile bunun yeri ve zamanı yanlış değildir. O yüzden ben Trabzonspor'la 1 yıllık sözleşme imzaladım. Daha uzun vadeli sözleşme imzalardım ama kulübü de zora sokmak istemedim. Başarılı olursak oturur konuşurur anlaşırız. Ama olmazsa arkadaşça ayrılırız. Bitirebiliriz de... Bu proje benimle başkanın projesi." şeklind konuştu.

TRABZONSPOR TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA KALMAYACAK

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yakın dostluk kuran Vahid Halilhodzic'in, beklenen verimi verememesi halinde Trabzonspor'un zarar görmemesi adına 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı anlaşıldı. Vahid Halilhodzic'in beklenen başarıyı göstermesi halinde, aynı şartlar geçerli olacak ve Halilhodzic görevine devam edecek.

Kaynak: HaberTS.com / Atay Bekar