Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam oynanacak olan Legia Varşova karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyerek maç hakkındaki düşüncelerinibasın mensuplarıyla paylaştı. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic şöyle konuştu:

"Bizim kendi aramızda konuştuğumuz özelimizi dışarıya sızdıran insanlardan hoşlanmıyorum. Hakkımda çıkan yalan haberlere anlam veremiyorum.

Az önce istatistikleri gözden geçirdim.Geçen 4 maçında sonunda şu an en kötü istatistikler bizde .Defansif olarak takım çok iyi bir duruş sergiledi, defansımız çok iyi oturdu ve rakibe fırsat vermiyoruz.Ta ki Kasımpaşa maçına gelen kadar gol attıktan sonra takım kendini bıraktı ve olan oldu. Herşeye rağmen her maçta 5 yada 6 tane biteremediğimiz net fırsat elde ettik.

Bugün  bizim en büyük sorununumuz hücümu kullanamamak. Bende bu soruna en kısa zamanda çözüm bulmak isterim.Futbolda en zor olanı golü atmak be hucuma oynamak en zor meselir.enimde hucuma karsı bır hassasıyetı var bır forvet olarak .Bunu duzeltmek için çok çalışmalıyız.

 Uyum sorunu yaşıyoruz.Bazı futbolcular daha erken uyum sağlarken bazıları daha geç uyum sağlıyor.Oyuncuların bir çoğu kendini biran önce göstermeye çalışıyor.Hepsi acele ediyor.Bunu geldiğimde de söylemiştim zaman gerekiyor.İlk 6 ay bizim için zor olacak ben galibiyetlere alışkın bir hocayım biliyorum siz olun taraftarlar olsun sabırsızlanıyorsunuz.Ancak dün yaptığımız idmana gelseydiniz neler yaptığımızı görürdünüz.Tabi ki biz de bir an önce idmanda yaptıklarımızı sahaya yansıtmak istiyoruz.''  

BEN SÖZ VERDİM

Başkan Hacıosmanoğlu'nun da tedirgin olduğunu ifade eden teknik adam '' Biz bu takımı 2 haftada oluşturduk.Yakında çok iyi olacak .Bunu lig için konuşuyorum.Avrupa Kupası'na gelirse bu zamana kadar takım başarılı bir duruş sergiledik.Ancak şuan gruptakı en iyi takıma karşı oynuyoruz .O yüzden yine bir süre zor olacak.Hep birlikte çok çalışıyorz..Ben başkanıma da söz verdim en kısa zamanda bu sorunları çözeceğiz." dedi.

BİR GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR

Yarın sahaya çıkıp elimizden gelenin fazlasını yapacağız diyen Halilhodzic '' Kendimizi yüzde 90 gruptan çıkmış sayıyoruz.Bir galibiyete daha ihtiyacımız var.Modern futbolda iki kural vardır.Ya top sizdedir, ya da değildir." dedi.