Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını dün sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara açık şekilde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic, aşırı sıcağa karşın antrenman öncesi bütün teknik ekibi, futbolcuları ve malzemecileri orta sahada toplayıp yaklaşık yarım saatlik bir toplantı yaptı. Bu konuşmada Halilhodzic, takımın önümüzdeki sezonuyla ilgili planlarını aktardı. İpleri baştan sıkı tutmak isteyen Boşnak teknik adam, bu noktada takımda disiplinsizliğe izin vermeyeceğini şu sözlerle aktardı: "Herkesin terinin son damlasına kadar savaşmasını istiyorum. Mücadele etmeyeni affetmem." Ardından ikiye bölünen futbolcular, destekçi antrenörler ve kondisyonerler eşliğinde koşu yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren koşu esnasında 61 yaşındaki Halilhodzic de durmadı. Sahada tam 23 tur atan Boşnak teknik adam yaşına karşın epey bir formda olduğunu gösterdi. Halilhodzic sergilediği performans ile yeni sezon öncesi futbolculara, 'Ben koşuyorsam herkes koşacak' mesajı verdi. 

BOŞNAK HOCA KRONOMETREYİ PATLATTI!
İdmanda şov yapan, koşu sırasında gazetecilere dönerek 'Form tutuyorum' diyen Halilhodzic, koşuyu tamamladıktan sonra kronometresinin bozulduğunu fark etti. Yeni kronometre istemek için kulüp çalışanlarına seslenen Boşnak teknik direktör, "Trabzonspor'a ait kronometre olmasın. Başka kulüplere ait olsun. Trabzon'un kronometreleri bozuluyor" diyerek espri yaptı.

TRABZONSPOR, İBİSEVİC'İ ALABİLİR Mİ?
Bu arada Halilhodzic'in Trabzonspor ile anlaşması, Bosna Hersek medyasında geniş yer buldu. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Dnevni Avaz, Halilhodzic ile yaptığı röportajda, kurt hocanın Stuttgart'ta forma giyen golcü Vedad İbisevic'in transfer ihtimaline yönelik, "Trabzonspor İbisevic'i alabilir mi bilmiyorum" sözünü başlığa çıkardı. Ayrıca Halilhodzic'in "Paralar harcanır, ancak bu anlar sonsuza kadar hatırlanacak" sözlerini başlık yaptı. Oslobocenye gazetesi ise "Vahid Halilhodzic Trabzonspor'da", Sportsport. ba da "Bana servet teklif ettiler ama söz sözdür" başlıklarını attı. Brze Vijesti haber portalı da Halilhodzic'in Trabzonspor ile anlaşmasını "Sözünü tuttu ve ne kadar büyük adam olduğunu gösterdi" diye yorumladı.