Süper Lig’in ikinci haftasında Avni Aker’de oynayacağı F.Bahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzon’da, teknik direktör Vahid Halilhodzic’ten futbolcularına önemli uyarılar geldi.

Sarı-Lacivertli ekibin duran toplarda çok tehlikeli olduğunu ifade eden Boşnak çalıştırıcı, “F.Bahçe maçında kesinlikle gereksiz faullerden uzak durun. Özellikle ceza alanı çevresinde faul yapmak yasak. Rakipte duran topları çok iyi kullanan isimler var. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Hakemlerle de gereksiz diyaloglara girmenizi istemiyorum. F.Bahçe maçında, saha içi mücadele kadar psikolojik savaş da önemli. Bu sebeple sizden çok dikkakli ve sakin olmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

‘BAHANEMİZ YOK’
Halilhodzic, futbolcuları ile olan konuşmasına şöyle devam etti:

“Uyum sürecinde sizlerin tecrübesine çok ihtiyacım var. Saha içi ve saha dışında sergileyeceğiniz duruşla genç arkadaşlara örnek olmanız gerek. Profesyonelliğinizi takıma yansıtın. Bundan sonra çalışmalarımız daha yoğun geçecek. Artık tamamen F.Bahçe maçına konsantreyiz. Aklınızda başka hiçbir şey olmasın. Taraftarımızın da desteğiyle F.Bahçe’yi mağlup ederek Avrupa Ligi’ne de moralli gidelim. Bahanemiz yok. Trabzon’un gücünü herkese gösterelim.”

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ
Editör: TE Bilişim