Bordo mavili ekip bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın hemen başında ise teknik direktör Vahid Halilhodzic futbolcularını toplayarak saha içinde konuşma yaptı.

Burada yapılan toplantıda ise Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, takıma önemli mesajlar verdi. 
Halilhodzic, “Yeni bir takım oluşturmaya çalşıyoruz. Yeni oyuncular istedik. Gidecek olanlar var. Gidecek olanlar, onur ve terbiye ile bu kurumdan ayrılmalı. Bu ayrlık şantaj ile olmamalı. Benimle konuşmak isteyen herkes odama gelebilir. Herkesin daha fazla tanımak istiyorum. Son kararlarımı vermedim. Kolay olmayan bir yola girdik. Burada olmayanlar bu takımın oyuncuları değiller. Sizden beklentim, her zaman sağlam ve karakterli bir oyun sergilemeniz. Benimle konuşurken benim gözlerimin içine bakarak konuşun. Ben gözlerinizin içine bakıyorum. Hiç kimse beni aldatamaz. Bunu unutmayın. Yeni gelen oyuncuların kaynaşmasını bir an önce sağlayıp takım olmalıyız. 

Maç öncsi ve sonrası antrenmanlar benim için çok önemli. Herkes antrenmanlara çıkacak. Gelen yabancı oyuncular özellikle bu takımın kalitesini ve insani değerlerini arttırmak için geldi. 10 gün içerisinde takımla ilgili kararımızı vereceğiz. Benim en önemli verdiğim şey, lige hazır olarak girmek. İlk hafta oynayacağımız maç önemli. Onu kazanmalıyız. Fenerbahçe maçı daha da öemli. Çünkü Fenerbahçe maçını kazanırsak puanın yanında güde kazanacağız. Yani ilk iki maçı kesinlikle kazanmalıyız. Bu da hazır olmalıyız. Kazanabilirsek çok büyük kapı açılır. Avrupa maçlarında geçmemiz ve ligin iki maçını kazanmamız çok önemli. Bu durumda çok faklı olur. 

Gelen oyuncuların takıma uyumunu hızlandırmalıyız. Ben 20 oyuncu ile çalışmak istiyorum. Kaleciler hariç. Bazı oyuncular, bizimle ama takımdan ayrı çalışabilir. Yan sahamız var orada çalışabilirler. Özer arkadaşımız sakat. Özer belki 1-2 hafta bizimle olmayacak. Alex için henüz tam bir netice yok. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Sabah sakin, öğleden sonra ağır antrenmanlar yapacağız. Ve bu antrenmanlara kaleciler de katılacak” dedi. 
Editör: TE Bilişim