Akhisar Belediyespor maçı kadrosunun karşılaşmadan önce dışarıya sızdırılması, Trabzonspor'u karıştırdı. Takım kadrosunun bir televizyonda açıklandığını farkeden teknik direktör Vahid Halilhodziç, küplere bindi, sızdıranın bulunmasını istedi.

SÜRPRİZ 3 İSİM BİLE AÇIKLANDI

Bordo mavili takım, Avrupa yolculuğunda en önemli dönüm noktalarından biri olan Lokeren müsabakasından önce casus şokuyla çalkalandı. Teknik direktörü Halilhodziç, cumartesi günü oynadıkları Akhisar Belediyespor maçında Özer, Constant, Papadopoulos gibi oynaması beklenen isimleri yedek bıraktı, yerlerine Yusuf, Waris, Salih Dursun gibi sürpriz isimleri ilk 11’de sahaya çıkardı.

Boşnak teknik adam, sır gibi sakladığı kadronun maçtan 5 saat önce bir televizyon kanalında yayınlanması üzerine adeta sinirinden ne yapacağını bilemedi. Kamp yaptıkları otelde takım kadrosunun ekranda aynen açıklandığını gören Halilhodziç, kadroyu sızdıran kişinin hemen bulunmasını istedi.

Vahid Halillodziç’i çok sinirlendiren bu gelişme üzerine kulübün CEO’su Burak Gürdal gazetecileri arayarak kadroyu sızdıranın kim olduğunu sordu ve bu yönde bir araştırma yapmaya başladı. Bu olay yüzünden Halilhodziç’in maçtan önce takım kadrolarını sadece çok yakın çevresindeki birkaç yardımcısıyla paylaşmaya karar verdiği bildirildi.

BİLGİ ÖNCE DE SIZMA OLMASINDAN ŞİKAYET ETMİŞTİ

Vahid Halilhodziç, bir süre önce de Kevin Costant ile soyunma odasında tartıştığı yönünde çıkan haberler üzerine kulüp içindeki bilgilerin dışarıya sızmasından da şikayet ederken, "Bir şey olsa zaten Trabzon’da bir şey saklayamayız. Trabzonspor’un içinde ve etrafında o kadar ispiyon var ki, bu konuda ünlü şirketleri bile geçerler" ifadesini kullanmıştı.
Editör: TE Bilişim