UEFA Avrupa Ligi play –off turunda Rusya’nın iyi bir takımıyla eşleştiklerini belirten Halilhodzic, “Bu turdaki rakipler her zaman zordur. Rakibimiz geçen sezon kendi ligini 7. sırada tamamladı ve bu ligde yer alan bütün iyi takımların peşinde. Birkaç yabancı oyuncularının olduğunu biliyorum. Bunun dışında pek iyi bildiğim bir takım değil. Maç saatine kadar detaylı bir şekilde inceleyeceğim ve rakibimizi tanıyacağım” dedi.

İlk maçın Trabzon’da oynanmasının kendisi açısından avantaj sayılmadığını dile getiren Halilhodzic, “Çünkü maçın devamı rakibimizin sahasında. Bizim en büyük sıkıntımız takımımızın tam anlamıyla hazır olamaması. Transferlerimizi henüz bitirmedik. Geriye kalan zamanı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodziç, son olarak turu geçebilmek için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Taraftarlarımızdan talebimiz gelip bizi desteklemeleri. Çünkü bu turu geçebilmek için desteğe ihtiyacımız var. Rövanş maçına galibiyetle gitmek her açıdan büyük bir avantaj olacaktır”
Editör: TE Bilişim