Cezayir Milli Takımı’nın ardından sezon başında Trabzonspor’un başına geçen Vahid Halilhodzic, alınan kötü sonuçların ardından bordo mavili ekipten ayrıldı.

"Milan'ı reddettiğim için pişmanım"

Deneyimli teknik adam Bosna basınından Avaz’a bir röportaj verirken flaş bir itirafta bulundu. Yaz ayında birçok takımdan teklif aldığını söyleyen Halilhodzic, “Milan ile temas halindeydim. Avrupa’nın efsane takımlarından bir tanesi. Onların teklifini geri çevirdiğim pişmanım” dedi.

"Türkler memnun kalmadı"

Türkler’in, alınan sonuçlardan memnun kalmadığını söyleyen deneyimli teknik adam, “Ligin alt sıralarında kaldık. Ama UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tura yakınız” diye konuştu.

Tazminat için ne dedi?

Trabzonspor’un, karşılıklı anlaşmaya vardığı Halilhodzic’e 1.6 milyon euro tazminat ödediği iddia ediliyor. Halilhodzic tazminat aldığını doğrularken herhangi bir rakam vermekten kaçındı.

Manchester City örneği verdi!

Futbolda bazen hemen sonuç alınamadığına dikkat çeken Bosnalı teknik adam, “Manchester City güzel bir örnek. Paraları çok, uluslar arası yıldızlara sahipler ama Avrupa’da hala başarısızlar. Bazı şeyler zaman alıyor” ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilişim