
Ligde bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Trabzonspor, aradığı morali yine Avrupa Ligi’nde bulmak için sahneye çıkıyor. Karadeniz ekibinin rakibi, Avni Aker’de 2-0 mağlup ettiği Lokeren... Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in daha önceki maçlarda olduğu gibi yine 8 yabancısını da kullanması beklenirken, hedef, kazanıp grup liderliği için Legia Varşova’ya devredilen avantajı tekrar ele geçirmek.
Trabzonspor'da bugün açıklanan kadroda 8 yabancı futbolcudan Vahid Halilhodzic sadece 1 isimi kesti. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Oscar Cardozo ilk 11'de kendisine yer bulamadı.
Bu karar taraftarlar arasında tepkiye yol açarken, Halilhodzic'in Paraguaylı yıldız futbolcu Oscar Cardozo'yu oyunun gidişatına göre 2. yarıda oyuna alması bekleniyor.
Son Güncelleme: 06.11.2014 22:12