Boşnak teknik adam, Trabzonspor ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, Slaven Bilic hakkında da övgü dolu sözler sarfetti. 

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayir Milli Takımı'nın başında Dünya Kupası'nda yakaladığı başarının hemen ardından bordo mavili ekiple anlaşmasının bir hata olduğunu düşünüyor. 

Halilhodzic, Goal Hırvatistan'a verdiği özel demeçte, "Şimdilik tatil yapıyor ve kafamı dinliyorum. Tabii ki bazı kulüplerden ve milli takımlardan teklifler geliyor. Brezilya'daki Dünya Kupası sonrası oldukça saf bir şekilde bu tuzağa düştüm. Sadece üç gün içinde Trabzonspor'a imzayı attım. Çok zor bir işin altına girmiştim. Böyle bir şey aslında aklımda bile yoktu." ifadelerini kullandı. 

Takım seçiminde daha temkinli davranacağı belirten Boşnak teknik adam, "Kararımı bu sefer iyice düşündükten sonra vereceğim. Sakin kafayla hareket edeceğim. Aslında Şampiyonlar Ligi arenasına geri dönmek hoş olabilir ancak İngiltere'den de önemli teklifler var. Benim bir hata daha yapmaya tahammülüm kalmadı. İtibarımı iyice mahvetmek istemiyorum." şeklinde konuştu. 

Halilodzic, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic hakkındaysa şunları söyledi: 

OKU ve YORUMLA ==> http://www.61saat.com/futbol/vahid-halilhodzic-trabzonun-tuzagina-dustum-h175880.html
"Bilic, Türkiye'de olağanüstü işler çıkartıyor. Onu çok ama çok seviyorlar. Beşiktaş'ta genç bir takım oluşturdu ve bu sezon zirvenin en iddialı ekiplerinden biri. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı işi kolay değil, biliyorum ancak şansının yüksek olduğuna inanıyorum. O iki kulübün domine ettiği günlerin sonu geldi."