Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında sürekli atak oyun anlayışı ile mücadele etmelerini istedi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, futbolculardan yüreklerini ortaya koyarak galibiyet için çaba harcamalarını gerektiğini söyledi.

Hami Mandıralı, Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun farkında olduklarını söyledi. Futbolcuların bu maçta atak bir oyun anlayışı ile mücadele etmelerini isteyen Mandıralı, Fenerbahçe'nin maçlarını tekrar tekrar izleyerek, rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyuncularına göstermeye çalıştı. Mandıralı'nın özellikle tecrübeli isimlerden maç içerisinde sorumluluk almalarını istediği ifade edildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da futbolculardan, Fenerbahçe maçı öncesi kısa görüşme yaparken galibiyet için gereken mücadeleyi göstermelerini istedi. Hacıosmanoğlu, "Taraftarlarımız bu maçta galibiyet sevincini yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. 90 dakika sonunda hepimizin gülmesi için sahada yüreğinizle oynayın. Size olan inancımız tam" diye konuştu.