Sezon başında Malouda ile birlikte Trabzonspor'a transfer edilen, Bosingwa ortaya koyduğu performans ve karakteri beğeni topluyor. Bordo-Mavililer, Fransız futbolcu Malouda'nın liderlik özelliklerini ortaya koymasını beklerken, bu görevi Bosingwa üstlenmiş durumda. 

31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli oyuncu bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın büyük bir beğenisini kazanırken, takım arkadaşları da tecrübeli futbolcuya saygı duyuyor. 

ARKADAŞLARI DA SEVİYOR

Özellikle Gençlerbirliği maçında ve daha sonraki karşılaşmalarda ortaya koyduğu performansla ve arkadaşlarını yönlendirmesiyle elde edilen 3-0'lık skora katkı sağlayan Bosingwa, önümüzdeki haftalarda liderlik özelliklerini saha daha çok yanıstması bekleniyor. 

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Bosingwa'nın futbol kişiliğini ve karakterini sahaya yansıttığında  takıma olan katkısının ortada olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un önemli oyuncularından biri. Kişiliğini ve karakterini saha yansıttığında takıma büyük bir katkı sağlıyor. Takım arkadaşlarına da büyük bir güven veriyor" dedi.
Editör: TE Bilişim