İlk maçı oyuncularına izletip yapılan hataları tek tek anlatan Mandıralı, yarınki mücadelede de 90 dakika savaş isteyerek, "Terinizi son damlasına kadar akıtın" dedi. Kaptan Onur önderliğindeki oyuncular da "Bu sezon Avrupa'da tarih yazmayı sürdüreceğiz. 2-0 yenildik ama her şey bitmedi. Gerekeni yapacağız" sözünü verdi.

Trabzonspor'da tüm gözler, yarın saat 22.05'te Avni Aker Stadı'nda oynanacak Juventus maçına çevrildi. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda 2-0 mağlup oldukları Juventus'la oynadıkları ilk maçta yaptıkları hatalar için oyuncularını uyardı. Juventus karşılaşmasını oyuncularıyla izleyen genç teknik adam, yapılan hataları tek tek gösterdi, bunların tekrarlanmamasını istedi. Mandıralı, futbolcularına "İlk maçta skor olarak camiamızı mutlu etmesek de, ortaya koyduğumuz futbol ve gösterdiğimiz mücadele büyük beğeni kazandı. Camiada bize karşı olan güveni artırdık" dedi. 

TARAFTARIMIZ BİZİMLE
Mandıralı, "İlk maçta oynadığımız futbolun karşılığını alamadık ama bu kez taraftarımızın büyük desteği arkamızda olacak. Onların desteğini bizim iyi futbolumuzla birleştirdiğimizde yeni bir zafer yaşayacağımıza inanıyorum. Yeter ki iyi mücadele edelim ve ne olacağını hep birlikte görelim" diyerek oyuncularını motive ediyor. Futbolcuların da "Süper Lig'de bu sezon taraftarımızın beklentilerini karşılayamadık, bu bir gerçek. Avrupa Ligi'nde ise çok daha başarılı olduk. İlk maçta 2-0 yenilsek de her şey bitmedi. Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz" sözünü verdikleri belirtildi.