Mustafa Akçay’ın istifasının ardından takımın başına geçici olarak Hami Mandıralı getirilmişti. Mandıralı’nın Trabzonspor’un başında peş peşe aldığı iyi sonuçların ardından görevinin ‘geçici’den ‘kalıcı’ya dönme ihtimali iyice arttı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 1 yıllık sözleşme imzalatmayı planladığı Hami Mandıralı,çok özel açıklamalar yaptı. Mandıralı, “Ben Trabzonspor için buradayım. Futbolculuğumda bu camia için elimden geleni yaptım. Saklamaya, gizlemeye gerek yok. Teknik direktörlük görevine talibim, bu da çok doğal. Ancak kuru kuruya talip olmamak gerektiğini de biliyorum. Normalde 3-5 saat mesai yapmak gerekiyorsa, benim bunun iki katını yapmam lazım” ifadelerini kullandı.

‘Trabzonspor’da kolay yok’
Hami Mandıralı, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini takımın başına getirmesiyle ilgili olarak, “Başkanımız bize çok önemli bir fırsat verdi. İnanan ve Trabzonspor’u gerçekten sevenler de bizi destekledi. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Diyorlar ki ‘Böyle bir zamanda bu göreve nasıl talip oldun?’ Hep aynı şeyi söylüyorum, Trabzonspor’da asla kolay yok. Zoru kolaya çevirmek için gayret var. Biz bu formayı, armayı çok seviyoruz” diye konuştu.

‘Biz 3’te 3 yapacağız’
Genç çalıştırıcı, Trabzonspor’u seven ve kendileriyle aynı duyguları benimseyen oyuncularla yolam devam ettiklerini söyledi. Görevde olduğu kısa süreçte aslan yürekli futbolcular kazandıklarını belirtti. Öğrencilerinin birçok futbolcuya örnek olduğunu belirtti. Hami Mandıralı sözlerini şöyle sürdürdü: Ben ilk gün de söyledim. Hayatımın sonuna kadar Trabzonspor’da kalacakmışım gibi çalışıyorum. Bütün planlarımı böyle yapıyorum. Tabii ki takdir yönetim ve camianındır. Başkanımızın bizimle ilgili söylediği güzel şeyler motivasyonumuzu artırıyor. Onun samimiyetine çok inanıyorum. Kalan süreçte 3’te 3 yapacağız. Bunun dışında ligde kaçıncı olacağımız, bizim dışımızdaki gelişmelerdir.

Kaynak: Fanatik
Editör: TE Bilişim