Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, yabancı futbolculara resmen ayar verdi. Bordo-mavili hoca, Kuzey Tv’de katıldığı ‘Kuzey’in futbolcu’ isimli programda yabancılarla ilgili çok çarpıcı açıklamalara imza attı. 

‘Trabzonspor’da hocalık yapmak istediğini’ yineleyen Bordo-Mavililerin teknik sorumlusu Mandıralı, yabancılarla ilgili olarak, “Kadromuzda amacından uzaklaşmış çok oyuncu var. Bunların hepsini birden ortadan kaldırmam söz konusu değil. Bunlar yönetimsel olarak çözülmesi gereken konular. Bence hiçbir oyuncu Trabzonspor hocasının otoritesini sarsmamalı. Sarsamaz” dedi.

Zokora ve Colman’ın kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak Hami Mandıralı, “Oyuncumuz lig devam ederken canımız burnumuzda düğün yapıyor. Bundan ne başkanın haberi var ne benim haberim var ne de kulübün haberi var. O zaman olmaz. Burada dik duramazsanız karar alamazsınız, bütünlüğün saygısını kaybederseniz. Ben size gitmeyin diyeceğim. Onlar şöyle bakıyor nasılsa yarın idmana yetişim diyerek gidiyor. “Ben size gitmeyin” dedim. Siz benim otoritemi sarsamazsınız” diye konuştu.


Henrique’nin geleceği olan bir oyuncu olduğunu ifade eden Mandıralı, “Artık o kimle konuştu ne yaptı bilmiyorum. Çok pişman olduğunu ve üzgün olduğunu “sizi bu önemli günde yalnız bıraktım” deyince buyur kardeşim devam etti dedik. Ondan sonra ikinci maçta oyuna koyduk. Arkadan bu maçta oynattık. Demek ki ön yargımız yok. Ama Colman ben yanlış yapmadım tavırlarında.  Zokora ve Colman özür dileseydiler tabi bu benden değil, takımdan ve arkadaşlarından böyle olmazdı.  Böyle olmayınca aslolan Trabzonspor’dur. Trabzonspor’un etik değerleridir. Onlara ben yakıştıramam. Benim fikrim bu” dedi

Kendisinin rapor yazarak yönetime sunduğunu da ifade eden Mandıralı, “Ama yönetim nasıl uygun görür onu bilmiyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim