Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, 2-0’lık skoru değerlendirirken, “Eğer futbol oynarsanız çok fark yok ama oynamazsınız çok fark var. Biz Juventus karşısında futbolu dik oynadık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Ancak bu kadar oynanır. Deplasmanda futbol adına. Çok şansız bir gol yedik. Öyle devam etti. Ardından ikinci golde bireysel hatalar 2-0 mağlup olduk. Ama ben gurur duydum. Sonucunda karşınızda Juventus var. Arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Mandıralı, “Kolay değil. Zor bir skor. Ama bu dik futbolu Trabzon’da değerlendirir vke şansta bizim yanımızda olursa. Çalışıyorsunuz gayret veriyorsunuz, pozisyon buluyorsunuz, özellikle şu çok dikkatimi çekti. 1-0 iken en önemli oyuncularını oyuna soktu. Bu bizden korktuklarını çekindiklerini gösteriyor. Biz bu futbolu Trabzon’da sürdürürsek neden olmasın. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Futbolda var bu sonuçlar” dedi. 

Oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Hami Mandıralı, “Bizim mevcut oyuncu kadromuz bu oyunculardan oluşuyor. En iyisini en formda olanı sahaya sürüyoruz. Bazen formda olan kalıyor mücadele gücü yüksek oyuncuları sahaya sürüyoruz. Onlar oynayacak. Biz de mutlu olacağız. Ama bugün olağanüstü gayret ettiler. Özellikle ikinci yarı çok iyiydi. İlla galip geldikten sonra kutlanmaz. Böyle oyunlarda da kutlanır. Ben gözlerinden öpüyorum hepsinin.” Diye konuştu.