Trabzonspor gelecek sezon yabancı bir teknik adamla çalışacağını açıklamasının ardından gözler geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran teknik sorumlusu Hami Mandıralı’ya çevrildi. Genç teknik adamın "Sadece Lucescu ile çalışırım" dediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Mustafa Akçay’ın istifasının ardından takımına başına geçen ve başarılı bir performans sergilemesine rağmen gelecek sezon için takımın başında düşünülmeyen Mandıralı’nın geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği beklenmeye başlandı. Resmi olarak açıklanmasa da artık herkes tarafından bilinen Vahid Halilhodzic’in gelecek sezon takımı çalıştıracak olması Hami Mandarılı ile iplerin kopmasına neden oldu. Genç teknik adamın "Sadece Lucescu ile çalışırım" ifadesi de, Vahid Halilhodzic ile çalışma imkanının da önünü kesmiş oldu. Boşnak çalıştırıcının gelecek sezon kendi ekibiyle birlikte çalışacağı ve kadrosunda Hami Mandıralı’ya göre bir görev yerinin olmaması da ikilinin gelecek sezon birlikte çalışma durumunu ortadan kaldırıyor.

TERİM’İN TEKLİFİNE NE DİYECEK ?
Antalya’da Pro-Lisans Kursu’nda olan Hami Mandıralı bir taraftan teknik direktör diploması almaya çalışırken diğer taraftan ise bordo-mavili kulüpteki geleceği hakkında planlar yapıyor. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mandıralı’nın kurs sonrası nasıl bir karar alacağı veya nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenmeye başlandı. Mandıralı’nın kulüp içinde bir görev kabul etmemesi halinde daha önce Fatih Terim’in kendisine yapmış olduğu teklifi değerlendirmesi beklenen Hami Mandıralı’nın, Terim’in ekibinde yer alması bekleniyor. Ayrıca Mandıralı dışında diğer yardımcı antrenörler Hamdi Zıvalıoğlu, Orhan Kaynak, Turgay Karslı, Peiro Montanana ve Kenan Sivrikaya’nın akıbetleri de belirsizliğini koruyor. Bu isimlerinde gelecek sezon teknik ekibinde içinde olmayacakları biliniyor.
Editör: TE Bilişim