Dokuzuncu sırada devraldığı bordo-mavili ekibe adeta sihirli değnekle dokunan; 14 maçta 1'i hükmen olmak üzere sadece 2 kez yenilen Hami Mandıralı bu başarıda büyük pay sahibi oldu

Trabzonspor dün kritik maçta Medical Park Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek hayati önemde bir galibiyet aldı. Maça fırtına gibi başlayan bordo-mavili takım 13. dakikada Zeki Yavru ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitirirken, ikinci devrenin hemen başında 51'de Olcan skoru ilan etti. Bu galibiyetin üzerine bir de Karabükspor, Sivasspor'u 1-0 yenince Fırtına ikili averajla ligi 4. bitirdi. Bu Karadeniz ekibinin Avrupa Ligi'ne play-off'tan katılacağı anlamına geliyor. Fırtına, ilk maçını 21 Ağustos'ta oynayacak. 5. olsaydı 3. ön elemede ilk maçını 31 Temmuz'da yapacaktı.

MANDIRALI İLE ŞAHLANDI
Bu başarıda teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın payı büyük. Fırtına, Mandıralı döneminde deplasmanda oynanan 8 lig maçında 3 galibiyet 5 beraberlik aldı ve 14 puan topladı. Trabzonspor, Mustafa Reşit Akçay döneminde ilk 9 deplasman maçında 5 puan almıştı. Ayrıca iki takım arasında geride kalan 38 maçta bordo- mavililerin galibiyetlerde 23-6 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 9 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda Trabzonspor 68, Medical Park Antalyaspor 33 kez rakip fileleri havalandırdı.
Editör: TE Bilişim