Trabzonspor'da başkan Hacıosmanoğlu, Mandıralı ile buluşup yollarını ayırdığı iddia edildi.

Günebakış Gazetesi Mehmet Karagöz'ün haberine göre, Trabzon'da beklenen oldu ve Mandıralı ile yollar ayrıldı. Bordo-Mavililer'de Mustafa Akçay'ın yerine göreve gelen ve takımı 4'lüğe taşıyarak büyük bir başarı elde eden Teknik Direktör Hamı Mandıralı, buna rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'Nun olumsuz bakışını kıramadı ve dün itibariyle Trabzon defterini kapattı.

Dün İstanbul'da Mandıralı ile bir araya gelen Hacıosmanoğlu, bu kez kendisiyle devam etmek istemediğini açıkça ortaya koydu.

'BANA GİT' DİYORSUNUZ

Mandıralı'nın teknik adam olarak Trabzon'da devam etmeyi istediğini aksi durumda görevi bırakacağını açıklamasına rağmen Hacıosmanoğlu, "Biz Lucescu'yu takımın başına getirmek istiyoruz. Seni de O'nun yanında düşünüyoruz" diyerek kendisini '1.adam' olara düşünmediğini ortaya koyarken, bu öneri ile şok olan genç hoca, teşekkür edip, "Bu teklif ile 'benimle hoca olarak devam etmek istemediğinizi anlıyorum'. O zaman Trabzon'a artık veda etme zamanı gelmiştir" dedi.

VEDA EDECEK

Mandıralı, "Teşekkür ediyorum. Ben 2.adam olmayacağımı söyledim. Böyle düşünüyorsanız, artık Trabzon'a bu tabloda veda ediyorum. Yine de bana şans verdiğiniz için teşekkürler. Basın toplantısı ile Trabzon'daki görevime veda edeceğim. Umarım kararınız hayırlı olur" diyerek Yardımcı Antrenör Orhan Kaynak'ın da olduğu görüşmeden üzgün olarak ayrılırken, bugün ya da yarın basın toplantısı düzenleyerek Trabzonspor'a veda edip, prolisans sorununu çözmek için Antalya'da seminere gideceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim