Mandıralı, Takvim'deki köşesinde Rıza Çalımbay'ın Abdulkadir Ömür tercihini eleştirirken şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor dün akşam kabustan son anda Kral'ın gayreti ile yaptıdrdığı penaltı sonrası attığı golle uyandı. Burak Yılmaz attığı golle takımına hem 3 puan kazandırdı hem de Trabzonspor'u kaosun içinden çekti aldı.

Maçta ilk yarım saatte 2-0 geriye düşen Trabzonspor'un duran toptan iki gol yemesi bazı şeyleri tekrar gündeme getirecektir. Trabzonspor gibi bir takım bu kadar kolay yan toptan gol yemez. 30. dakikadan sonra Castillo biraz canlanınca önce N'Doye ile birinci gol geldi.

Ardından da Burak eşitliği sağladı..

Trabzonspor dün çok pas hatası yaptı. Oyuncu değişiklikleri de ayrı bir soru işareti. Abdülkadir gibi bir oyuncu nasıl değerlendirilmez anlamış değilim. Osmanlıspor'un açık oynadığı anlarda Abdülkadir maçı koparabilirdi.

TALİHSİZ PEREIRA

Osmanlıspor dün çok iyi bir futbol oynadı. Maçı kazanmaya çok yaklaştılar. Burak'ın bireysel becerisi olmasaydı Trabzonspor'un 3 puanı alma ihtimali çok zayıftı. İki gol atan Burak, buna rağmen oyun içinde çok gözükmedi.

Ancak bir forvet gol atıyorsa negatif yanları dikkate alınmaz. Tıpkı Kral Burak gibi. Sahada en çok efor sarf eden Pereira'nın kendi kalesine attığı gollere de onun adına üzüldüm. Trabzonspor taraftarının çok şey beklediği Sosa ve Kucka da dün de sezon genelindeki gibi vasatı aşamadılar.

MAÇIN EN İYİSİ BURAK

Attığı gollerle takımını kabustan uyandırdı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BERO

Genç oyuncu sahada varlık gösteremedi..