Trabzonspor bu akşam Juventus ile UEFA Avrupa Liginde karşı karşıya geliyor. Ancak Bordo-mavililer bugün dikkat çeken bir kadro ile sahaya çıkıyor.

 Özellikle ilk maça bakıldığında Adrian, Janko ve Malouda oyuna dahil olurken bu kez kadroda Emre, Colman ve Bourceanu yer almadı.

Bu maçla ilgili bütün otoriteler Adrian’ın 11’de beklerken Janko ve Malouda sürpriz olarak değerlendirildi.
Bu oyuncuların ikinci yarı oyuna dahil olması beklenirken Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’nın hücum oynamak için bu oyuncularla sahaya çıktığı kaydediliyor.

Trabzonspor’un eski futbolcularından Hamdi Aslan, “Belli ki geçen haftadan Bourceanu ve Colman ile Emre ilk maça göre oyunda yok. Janko’nun oynaması sürpriz oldu. Biz Henripue’ye bekliyordum. Bana göre Janko ile başlıyorsa burada görünen şu tamamıyla kontra atak oynayacak ve zaman zaman oyunu rakip alana yığıp arkadan gelen arkadaşlarına boşa çıkmaya çalışcaksa Janko orada zor görünüyor. Şuan taktik rakibin de 2-0 galip olduğunu düşünürsek Janko’yu neden tercih ettğini anlamış değilim. Bence Henripue ve Emre olsaydı daha iyiydi. Janko oynadığı zaman oyunun yüzde 70’ini rakip alanda oynamanız lazım. Şuan ki sistemde böyle bir görüntü yok. Zaten Trabzonspor’da bu yıl ki son 4-5 yıl oynadığı futbola baktığımızda tamamıyla başarılı olduğu sistem kontra atak sistemi. Rakibi kendi sahasına hapseden bir Trabzonspor yok.” Dedi.