Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Konya'ya gitti. Bordo-mavililerde Colman, Marc Janko ve Şahin Aygün ile birlikte sakatlığı bulunan Kadir Keleş kafilede yer almadı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamlayarak, Konya'ya gitti. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 14.00 sıralarında Konya'ya hareket eden kafilede 18 futbolcu yer alırken, Colman, Janko, Şahin Aygüneş ve sakatlığı bulanan Kadir Keleş yer almadı.

CEMİL CANALİOĞLU DA KAFİLEDE YER ALDI

Trabzonspor'un, Mustafa Reşit Akçay’ın istifasından sonra takımın başına getirilen Hami Mandıralı için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı iki maçlık özel iznin bitmesiyle birlikte, 1461 Trabzon'da teknik direktör olarak gözüken Cemil Canalioğlu’nun pro-lisansı kullanılacak. Trabzonspor teknik direktörü olarak gözükecek olan Cemil Canalioğlu’nun yanında sahaya çıkacak olan Mandıralı ise tüm yetkileri üstlenecek. Bilindiği gibi TFF’nin verdiği izin doğrultusunda Mandıralı Kardemir Karabükspor ve Kayserispor maçlarında görev yapmıştı.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un yarınki Torku Konyaspor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Aykut Demir, Zokora, Bourceanu, Malouda, Özer, Olcan ve Emre Güral
Editör: TE Bilişim