Mandıralı, beraberinde idari menajer Serkan Ünver ile AA Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban'ı makamında ziyaret ederek, AA'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Anadolu Ajansı'nın, kariyeri süresince ayrı bir yeri olduğunu belirten Mandıralı, "Anadolu Ajansı benim ilk göz ağrım. Çok kıymetli, değerli ve markasınız. Haberi en kısa yoldan insanlara ve ülkelere ulaştırıyorsunuz. Benim için birincisiniz. Ben kuruluşunuzun 94. yılını kutluyorum. Sizin gibi güzel insanların haberleriyle tanınmak, anılmak ve onlara ulaşmak çok güzel" diye konuştu.

AA Trabzon Bölge Müdürü Kaban da ajansın yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmalar hakkında Mandıralı ve Ünver'e bilgiler vererek, "Milli mücadelenin sesini dünyaya duyurmak üzere kurulan Aandolu Ajansı o günden bugüne kadar faaliyetini sürdürüyor.

Kuruluşunun 100. yılında 11 dilde haber üretmeyi hedefleyen ve şu anda Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Arapça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Rusça ve Kürtçe yayın yapan AA, kuruluşunun 94. yıldönümü olan 6 Nisan'da Fransızcayı da yayın dilleri arasına ekleyecek. Ayrıca 15 ayrı milletten çalışanımız ile dünya genelinde haber akışımız bulunuyor" dedi.