Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, 3-0 hükmen yenildikleri maçla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, Fenerbahçe maçıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. "Bitiremediğim maçta 3-0 yeniliyorum. Emek veriyorum. Keşke bu olaylar olmasaydı, biz o maçı bitirip de sonucuyla ilgili yorum yapabilseydik. Hem taraftar hem biz zarar gördük, mağdur ve üzgünüz.”

Hami Mandıralı, hükmen mağlubiyetle ilgili konuştu.
İşte Mandıralı’nın çarpıcı açıklamaları: “Ben üzülüyorum. Bitiremediğim maçta 3-0 yeniliyorum. Emek veriyorum. Dolasıyla, şahsım ve takımımız üzüntülü. Keşke bu olaylar olmasaydı. Biz o maçı bitirip de ondan sonra sonucuyla ilgili yorum yapabilseydik. Ben hep şunu söylüyorum. Taraftar şartlar ne olursa olsun takımının her zaman yanında olan gruptur, itici güçtü. Zararı her zaman biz görüyoruz. Mağdur oluyoruz, üzülüyoruz.

BAŞINA BUYRUK DAVRANAMAZLAR
Oyuncular kapasitelerinin üzerine çıkarak oynuyorlar. Kolay değil. 4 haftadır kazanan G.Birliği’ne karşı haklı bir galibiyet aldık. Hiç kopmadık, hep oyunda kaldı. Ben Colman’a kızmıştım ama kadro dışı bırakmadım. Henrique özür diledi, şans buldu. Gol attı, attırdı, görevini yaptı. Kimseye önyargımız yok, kötü niyetimiz yok. Herkese eşit davranırız. Aslolan Trabzonspor’dur. Kimse keyfi davranamaz. Trabzonspor büyük bir takımdır, markadır. Bu takımı yönetenler vardır. Kimse kendi başına buyruk hareket edemez.”