Tüm balık çeşitlerini çok sevdiğini ifade eden bordo-mavili oyuncu, hamsiye ayrı bir sevgisi olduğunu dile getirdi.

TrabzonCell abonelerinden gelen soruları yanıtlayan Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, ailesiyle birlikte Trabzon'da mutlu olduklarını belirterek, "Trabzon'da yaşantım iyi gidiyor. Ailemin burada mutlu olması tabii benim için öncelik. Onların iyi olmasıyla benim hayatım da iyi gidiyor. 5 senedir buradayım ve kendimi artık evimdeymiş gibi hissediyorum. Her şey yolunda" dedi.

Bütün balık çeşitlerini severek yediğini belirten Arjantinli oyuncu, "En çok sevdiğim ise hamsi. Hamsiyi gerçekten çok seviyorum. Onun dışında kıraçayı da çok seviyorum. Genel olarak tüm balık çeşitlerini severek yiyorum" diye konuştu.

Colman, Türkçe konuşabilme seviyesini çok beğenmediğini belirterek, "Hem eşim hem de çocuklarım benden daha iyi Türkçe konuşuyorlar. En iyi durumda olanlar ise iki oğlum" ifadelerini kullandı.

"TAKIMDAKİ YERİMİ BULDUM"
Bireysel performansıyla ilgili olarak ise Colman, geçen sezon ve sezon başında sakatlıklarla boğuştuğunu hatırlatarak, "Onlar beni çok etkiliyordu. Sakatlık bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü şey. Dönüşte tekrar takımımızdaki yerimizi almamız, maç ritmini kazanmamız çok zor oluyor. O zorlukları yaşadım. Bu sezon sakatlık dönüşü her şey yolunda gitti. Takımdaki yerimi buldum. Her geçen maç daha iyi oynadım. Yılların bize kazandırdığı tecrübe diye bir şey de vardı. Bu tecrübeler formumu kazanmama yardım etti. Psikolojik olarak da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Sıkıntılı dönemlerimi atlattım. Geçirdiğim yıllar bana bu tecrübeyi kazandırdı. Ailemin de bana çok katkısı oldu. Buraya alışmaları, benimle birlikte olmaları, çocuklarımın büyümelerini izlemek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

"BU SEZON AVRUPA LİGİ'NDE TARİH YAZIYORUZ"
Bu sezon Avrupa'da tarih yazdıklarını belirten Colman, "Eleme turlarında ve grupta çok iyi performans sergiledik. Ne yazik ki Türkiye Kupası'ndan elendik. Ligde de çok parlak bir durumda değiliz. Vasat durumdayız. Daha iyi olabilirdik ama bence bunun sebebi kısa süre aralıklarla maç yapmamız diyebilirim. Bu durum takımımızı yordu. Biraz da motivasyonumuzu düşürdü. Genel olarak baktığımızda iyi durumdayız" dedi.