Hamza Hamzaoğlu'nun taktik planı çerçevesinde sağ kanatta oynayan Umut Bulut, beklentilerin çok uzağında kalıp sarı-kırmızılı taraftarların ıslıkların maruz kalırken, Olcan Adın ise yine hayal kırıklığının ötesine geçemedi. 

Galatasaray'a büyük ümitler ile transfer olan ancak bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Olcan Adın, Gaziantepspor karşısında da hayal kırıklığı yarattı. Olcan Adın'ın performansı değerlendiren Hasan Şaş da milli futbolcunun büyük bir potansiyelinin olduğunu ancak büyük takımda oynama güdüsünün başka bir özellik gerektiğini ifade etti. 

KÜÇÜK TAKIMIN BÜYÜK TOPCULARI 

Olcan Adın'ın Galatasaray'da silik bir performans yaptığını ifade eden Şaş, "Bazı futbolcular vardır büyük takımlarda oynayamaz ama Anadolu takımlarında inanılmaz işler yaparlar. Olcan da böyle. Önce Gaziantepspor ardından da Trabzonspor'da yaptıkları ortada, ancak Galatasaray'da olmadı. Galatasaray'a direkt 11 oyuncusu olarak geldi ancak şu ana kadar ki performansı ortada. Trabzonsporlu Erkan Zengin de böyle bir futbolcu" dedi.