1967 Trabzonsporlular Derneği tarafından Güngören Belediyesi Şehrigül Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya bu hafta Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı Celil Hekimoğlu’nun yanısıra Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Eski TS Yöneticisi Yusuf Reha Alp, Uğur Bozoğlu, bürokratlar, işadamları ve basın mensupları katıldı.

Alaattin Hatayoğlu "5.sini düzenlediğimiz bu toplantılarla 1967 Trabzonsporlular derneği olarak Trabzonspor’un geleceğini sorguluyoruz. Bize ihtiyaç duyulduğu sürece bu görevi yapmaya çalışacağız. Trabzonspor’un kongrelerinde aktif olarak bulunduk. Dernek olarak kime destek verdiğimizi de kamuoyuyla paylaştık. Yapılacak Kongrede tavrımızı adaylar netleştiğin de ortaya koyacağız diyerek şike ile ilgili kupamız verilmiştir. Devlet eliyle İktidarı Muhalefeti bir olarak Trabzonspor haklı davası ihanete uğramıştır" dedi.

Başkan adayı Celil Hekimoğlu'da "Trabzonspor o kadar büyük bir markadır ki ona yaklaşan marka oluyor. Trabzonspor’a giren insan kazanmıştır. Onur oluyor ve tahtif oluyorsunuz. İnşallah yönetime geldiğimde ekibime danışarak yöneteceğiz. 2 ve 3 kişinin yöneticiliğine karşıyım" dedi.

Hekimoğlu, mevcut yönetiminin yöneticilerinin çok şeyden haberleri olmadığını da dile getirdi. Acaba delege ne istiyor bizden, camia ne bekliyor diyerek ilçeler bazında insanlarla birebir konuştuğunu söyledi.

Başkan adayı Hekimoğlu “en büyük beraberliğimizin dağılmamasını sağlamalıyız" dedi.

Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor menfaati için mahkeme, Yargıtay onaylı gecikmiş kongre kararını alarak kulübün önünü açın çağrısın da bulunan Hekimoğlu inadın kimseye faydası olmadığını söyledi.

Ali Kemal Denizci ise Trabzonspor efsanesini yaratanlara bu camianın vefasızlık yapmamasını sahip çıkılması gerektirğini dile getirerek, iç kavgaları bir yana bırakılmasını söyledi.