1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor'da Trabzon'da yapılacak protesto için tüm camiaya çağrıda bulundu.. 
 
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, "3 Temmuz Şike süreci yaklaşık 3 senedir Türk spor kamuoyunun gündeminde. Mahkeme dediler, UEFA dediler, CAS dediler ve sonunda bunlarda yetmez, Yargıtay kararı onasın dediler.

Mahkeme, Yargıtay, UEFA, CAS, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yaptığını tescillediği halde, şikecilere hakettikleri küme düşme cezası Trabzonspor'un hakettiği şampiyonluk kupasını vermeyen, verdirmeyen, engel olanlar ve şikecileri savunan her kim varsa onlara karşı Trabzon Meydan'da yapılacak "ŞİKE'YE İSYAN" protestosu için biz de meydanlarda olacağız.

Şike'ye İsyan Protestosu ile bu onurlu duruşumuzu dosta düşmana meydanlarda 10 binler 100 binler olarak gösterme günü. Tüm Trabzonspor camiasının ayağa kalkma zamanı. Hangi parti, hangi idelojik görüşte olursanız olun bu kutlu günde birlik olma zamanı. Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, bulundukları ilçelerde otobüs organizasyonu yaparak alana gelecek taraftarlarımıza kolaylık sağlamalı bu protestoya destek vermeli. Tüm Sivil Toplum örgütleri, dernekler, odalar bu protestoda yerini almalı. Eski başkan ve yöneticilerimiz, efsane futbolcularımız, başkan, yönetici ve tüm branşlarıyla kurumlarıyla bir bütün olarak cumartesi günü Trabzon meydanda yerini almalılar. Bu büyük kutlu yürüyüşümüze önemli bir mazereti olmadan katılmayanlar Trabzonsporlu'ğunu gözden gecirsinler. Evinde oturanlar, kavehanelerde, kafelerde işyerlerinde olan Trabzonsporlular, meydanlara inerek bu büyük yürüşümüzde Şike'ye İsyan Protestosu'nda yerlerini almalılar.

Hak yerini bulana kadar, şikeciler hakettikleri cezayı alana kadar, şampiyonluk kupamız verilene kadar, bu büyük isyan protestolarının devamı İstanbul ve Ankara'da yapılacaktır" dedi.
Editör: TE Bilişim