Trabszonspor'da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Minsk hazırlıklarına devam ederken Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Celustka'nın, Antalyaspor transferi ile ilgili olarak da açık kapı bırakan Karaman, bu futbolcuya özel bir hayranlığı olduğunu da gizlemedi. Karaman, "Celustka, için bir kulüp değil 12 kulüp de istemiş olsa benim için yeterli sayıda olmayacak. Celustka, hem karakteri hem de yeteneği adına katkı sağlayacak oyuncu. Ama Federasyonun 10 yabancı sınırlaması olması ve şuan da kulüpte oyuncu karakterleri bakımından sadece forvet oyuncuları gibi bazı tasarruflar karşınıza çıkarıyor. Celustka da olabilir başka bir oyuncu da olabilir her oyuncu ayrılabilir. Birey olarak söylemem gerekirse bu karakterde böyle bir yabancı oyuncu bilmiyorum Trabzonspor'a gelmiş midir? 

Özel hayranlık besliyorum. Bazen kulüplerin gerçekleri vardır. Eğer kulüp ve Celustka'nın menfaatine uygun bir teklif gelirse buna onay verebiliriz. Ancak gelmediği takdirde zaten kadromuzun oynayan oyuncusu. onla ilgili bir zorumuz yok göndereceğiz diye" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim