Şener'in yine yanlış transfer politikası izlediğini belirten Hacısalihoğlu, "Öncelikle yerli oyuncular tutulup, yabancılarla yollar ayrılmalıydı. Ama bakıyoruz Burak gitti! 13 yabancı oyuncu olmasına rağmen ısrarla yine yabancı almaya çalışıyor. Yabancı sayısı kademeli azalıyor. Bu Trabzonspor için büyük handikap olacak" dedi.

Anadolu'daki ağabeyliği bitirdi

Şener'in göreve geldiğinden bu yana yaptıkları ve söylemleri ile kulübü aşağıladığını dile getiren Hacısalihoğlu, "3 büyüklerle dostluğumuz kalmadı. Trabzonspor'un Anadolu kulüpleri içindeki ağabeyliği bitti. En büyük güvencesi Şenol hocayı bile kaç kez haksız yere toplumun önüne attı. Yönetimini duruşmalara katılmadı diye aşağıladı" diye konuştu. Kulübün yapayalnız kaldığını vurgulayan Hacısalihoğlu, "Acilen 'beyaz simalara', 'beyaz sayfaya' ihtiyaç var. Sayın başkan; kulübe daha fazla zarar vermeden istifa etmeli" ifadesini kullandı.

Hep tersi çıkıyor!

Sadri Şener'in söylediklerinin hep aksinin gerçekleştiğini belirten Hacısalihoğlu: "Gökdeniz, Selçuk ve Burak gibi önemli oyuncuların ayrılmasında kendi hataları yerine futbolcuları suçlayan başkanın hiç inandırıcılığı kalmadı. Kulüpler Birliği toplantısında imzalamadığı belge örneğini de verebiliriz. Hep söylediklerinin tersi çıkıyor. Bunlar kulübe itibar kaybettiriyor.

Sıra UEFA'da mı?

Başkan Şener'in herkesle küs olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu: "TFF'ye taraflı kararlardan, Bursa'nın 5. büyük olmasını küçümsemekten, Eskişehir-Karabük ile şike beyanatlarından, F.Bahçe'yi söylemeye gerek yok, G.Saray ile Burak olayından, Beşiktaş'la sudan sebeplerle kavgalı. Sırada UEFA var, kararlar beklediğimiz gibi çıkmazsa, onlara da cephe açarız."
Editör: TE Bilişim